siltumsuknu pixelis
lv

Kondicionieris saldam miegam un veselam garam

Kondicionieris saldam miegam un veselam garam

Daļā sabiedrības valda aplami stereotipi, ka kondicioniera gaisa plūsma kaitē veselībai. Saprotams, ka, apzināti pakļaujot sevi vēsā gaisa plūsmai, pastāv risks saķert iesnas, īpaši, ja esat sakarsis un sasvīdis, taču jebkuras pārmērības ne ar ko labu nebeidzas. Citādi mēs varam droši apgalvot, ka kondicioniera izmantošana ir patiešām veselīga. Iepazīstieties ar būtiskākajiem ieguvumiem!

Tīrāks gaiss

Kondicionieris var palīdzēt attīrīt gaisu, samazinot putekļus, alergēnus un citas sīkās mikroelementu daļiņas, ko ieelpojam. Tas ir īpaši svarīgi cilvēkiem ar alerģijām vai astmu, jo labāka mājokļa gaisa kvalitāte var mazināt simptomus un uzlabot elpošanas komfortu.

Mitruma kontrole

Kondicionieris ne tikai dzesē gaisu, bet arī var regulēt mitruma līmeni mājās. Pārmērīgs mitrums var veicināt pelējuma un ērcīšu veidošanos, kas, savukārt, var izraisīt alerģijas un citas veselības problēmas. Darbinot kondicionieri, jūs šos riskus samazināt.

Temperatūras kontrole

Nemainīgas temperatūras kontrole mājās var palīdzēt saglabāt komfortu un novērst ekstremālas temperatūras svārstības, kam ir tieša ietekme uz cilvēka organismu. Pārāk augsta vai zema temperatūra negatīvi ietekmē imūnsistēmu un līdz ar to arī kopējo labsajūtu.

Vēss un svaigs gaiss uzlabo miegu

Pareizi iestatīts kondicionieris, kas nodrošina optimālu temperatūru guļamistabā, uzlabos miegu. Pētījumi liecina, ka vienmērīga, svaiga un vēsa gaisa plūsma ir dziļāka un kvalitatīvāka miega pamatā.

Infekciju novēršana

Filtrējot gaisu, kondicionieris novērš baktēriju un vīrusu izplatīšanos. Tas būs īpaši aktuāli arī aukstajos mēnešos, kad infekciju risks ir lielāks. Šķiet paradoksāli, bet arī ziemas periodā un īpaši dzīvojamās telpās kondicioniera darbināšana ļaus mājiniekiem mazāk slimot.

Stresa samazināšana

Pierādīts, ka komfortabla temperatūra un gaisa kvalitāte pozitīvi ietekmēs cilvēka emocionālo stāvokli un stresa līmeni. Labs gaiss nozīmē ne tikai labāku miegu – lielāka skābekļa koncentrācija telpā labvēlīgi ietekmē centrālo nervu sistēmu un līdz ar to arī kopējo emocionālo labsajūtu.

Gaiss ir svarīgākais dzīvības elements. Mēs jutīsimies atbilstoši tam, ko elpojam. Turklāt, lielāko daļu sava laika mēs pavadām telpās un guļot, tāpēc kondicionieris būs neatsverams sabiedrotais labas veselības un lieliskas pašsajūtas pamatā.

Bezmaksas uzstādīšana

1. Akcija spēkā līdz 1.12.2022. vai kamēr akcijas prece ir pieejama noliktavā.

2. Akcijā piedalās tikkai konkrētās akcijas iekārtas, iekārtu skaits ierobežots.

3. Akcijas ietvaros tiek piemerota bezmaksas montāža darbiem un montāžas materiāliem, kas sevī ietver, trases garumu līdz 3 metriem (montāžas materiālu komplets, freona caurules, kondensāta izvade paštecē, āra bloka stiprināšanas kronšteins, elektro materiāli, komunikācija, dekoratīvie elementi, mehānismi), transporta izdevumus Rīgā un Jūrmalā.

4. Montāža, kuras veikšanai nav nepieciešama tehnika darbam agstumā un kuras veikšanai nav nepieciešams tehniskais urbums monolītā, akmenī, stiklā vai kādā citā augstas cietības materiālā.