siltumsuknu pixelis
lv

Daikin Streamer tehnoloģija inaktivizē vairāk nekā 99,9% jaunā koronavīrusa (SARS-CoV-2)

Daikin Streamer tehnoloģija inaktivizē vairāk nekā 99,9% jaunā koronavīrusa (SARS-CoV-2)

Daikin Streamer tehnoloģija un koronavīruss

Daikin apstiprina savas patentētās Streamer tehnoloģijas, kas pēc 3 stundu ilgas vīrusa apstarošanas veiksmīgi inaktivizēja vairāk nekā 99,9% jaunā koronavīrusa (SARS-CoV-2), efektivitāti.

Pētījumu veica Daikin Industries Ltd sadarbībā ar Tokijas Universitātes Biomedicīnas zinātnes fakultātes profesoru Šigeru Kiuva un pētniecības grupu Okajamas Zinātņu universitātes Mikrobioloģijas fakultātes profesora Šigeru Morikavas vadībā.

Streamer

Eksperimenta rezultāti

Pētniecības grupa veica eksperimentu, kurā vīrusi 3 stundas tika apstaroti, izmantojot Daikin Flash Streamer tehnoloģiju.

Šā eksperimenta rezultāti parādīja, ka:

  • Pēc 1 stundu ilgas apstarošanas Flash Streamer starojums inaktivizēja 93,65 % koronovīrusa (SAR-CoV-2)
  • Pēc 3 stundu ilgas apstarošanas Flash Streamer starojums inaktivizēja 99,97% koronovīrusa (SAR-CoV-2)
Avots: „Pētījuma atskaite par plazmas jonu ģeneratora (Daikin Streamer) inaktivizējošo iedarbību uz SARS-CoV-2”, rediģējis Šigeru Morikava, Okajamas Zinātņu universitātes Veterinārās medicīnas fakultātes Mikrobioloģijas kurss
Vīrusa izdzīvošanas diagramma covid19
Šeit aprakstītie testi attiecas tikai uz patentēto Streamer tehnoloģiju. Ar Streamer tehnoloģiju aprīkotu izstrādājumu iedarbība vai iedarbība reālā ekspluatācijas vidē var atšķirties. Lai uzzinātu vairāk par Daikin izstrādājumiem, kas aprīkoti ar Streamer tehnoloģiju, lūdzu, skatiet attiecīgo izstrādājuma informāciju.

Daikin Ururu – MCK75J

 

Daikin MC70L

Par Streamer tehnoloģiju

Streamer tehnoloģija, ko Daikin izstrādāja 2004. gadā, veic kaitīgu vielu oksidatīvo dekompozīciju. Streamer starojums ir plazmas starojuma veids, ko rada novatoriska gaisa attīrīšanas tehnoloģija, kas stabili ģenerē lielātruma elektronus.

Tā oksidatīvās dekompozīcijas spēja ir daudz lielāka nekā parastam plazmas starojumam (mirdzizlāde). Turklāt apvienojumā ar gaisa sastāvdaļām šiem lielātruma elektroniem piemīt iespaidīga oksidatīvās dekompozīcijas spēja, kas pastāvīgi likvidē smakas, baktērijas un iekštelpu gaisa piesārņotājvielas, piemēram, formaldehīdu.

 

Avots
Bezmaksas uzstādīšana

1. Akcija spēkā līdz 1.12.2022. vai kamēr akcijas prece ir pieejama noliktavā.

2. Akcijā piedalās tikkai konkrētās akcijas iekārtas, iekārtu skaits ierobežots.

3. Akcijas ietvaros tiek piemerota bezmaksas montāža darbiem un montāžas materiāliem, kas sevī ietver, trases garumu līdz 3 metriem (montāžas materiālu komplets, freona caurules, kondensāta izvade paštecē, āra bloka stiprināšanas kronšteins, elektro materiāli, komunikācija, dekoratīvie elementi, mehānismi), transporta izdevumus Rīgā un Jūrmalā.

4. Montāža, kuras veikšanai nav nepieciešama tehnika darbam agstumā un kuras veikšanai nav nepieciešams tehniskais urbums monolītā, akmenī, stiklā vai kādā citā augstas cietības materiālā.